Ultrasonic peeling

Hudforyngelse med ultralyd 

 

Behandling med ultralyd tilbyr en ny generasjon av estetisk peeling og toning. 

Ved å bruke den høye ytelsen til ultralyd, gir dette spennende kosmetiske gjennombruddet en smertefri og perfekt fysiologisk hufornyelse. Denne nye teknologien stimulerer gjenopplivingen av hudens vev som gjør den mer strålende allerede fra første behandling. 

 

 


Hvordan virker det? 

  Den ultrasoniske spatelen benytter soniske vibrasjoner; det vibrerer tusenvis av ganger per sekund og løfter døde celler. Den ultrasoniske bølgen stimulerer hudvevet og forbedrer permeabiliteten av membranen noe som fremmer kollagen, elastin, og produksjon av hyaluronsyre, så vel som minimale ansiktslinjer, rynker og pigmentering.

Denne behandlingen genererer også friksjonsvarme som akselererer blodsirkulasjonen. Flere behandlinger har en kumulativ effekt for å forbedre hudens utseende kontinuerlig. Soniske vibrasjoner reduserer ujevnheter og etterlater huden glatt og fast. Ultralyd hjelper også essensielle næringsstoffer å trenge inn i huden for å få fordeler av topisk påføring av produkter, lysnende serumer, hydreringsbehandlinger, produkter mot akne og mer ...

 

 


Funksjoner: ​

 

Peeling: Peeling fjerner 20% til 50% av "stratum corneum" - det ytterste laget av huden som vi kontinuerlig bytter. Håndinstrumentet brukes i likhet med en liten spatel til å stryke over huden. Ultralydvibrasjoner på 28.000 ganger per sekund spinner vannmolekylene i en høy frekvens som forårsaker kavitasjon - en faseendring i vannmolekylet. Kavitasjon vil forsiktig og grundig løfte døde hudceller, overflatepigmentering og renser ut follikler uten irritasjon og betennelse som noen ganger er forbundet med mekaniske metoder. I tillegg stimulerer ultralydvibrasjoner også kollagen, elastin og produksjon av hyaluronsyre for en fastere og mer ungdommelig hud.

 

Infusjon: Ultralyd gjør produktpenetrasjon mulig og mer effektiv - prosessen kalles "phonophoresis." En antioksidant eller næringsstoff trenges inn i huden i denne fasen for å gi dyp beskyttelse og helbredelse. Andre produkter som er spesielt egnet for din hudtype kan også benyttes. Ultralydfrekvensen åpner ørsmå kanaler for å la produktet trenge dypt inn i huden din, for bedre og mer langvarige resultater. 

Mikrostrømterapi: Denne spennende teknologien normaliserer huden med en svært mild elektrisk strøm - en medisinsk bevist teknikk for å gjenopprette de individuelle cellene sine naturlig elektriske ladning. Åren blir lett strøket over ansiktet og halsen, mens den pulserer og varmer i ansiktet. Mikrostrøm stimulerer kollagen og elastin for et strammere utseende. Når en celle er blitt skadet på grunn av miljømessige årsaker, f.eks. overeksponering for solen eller aldring, blir cellens elektriske strøm påvirket negativt, noe som begrenser strømmen av næringsstoffer inn i cellen og avfall ut av cellen. Denne "klappefasen" hjelper til å normalisere den elektriske strømmen inn i cellene og fremmer helbredelse, cellefornyelse og spenstighet. Mikrostrømterapi puster nytt liv i sliten, skadet og aldrende hud. 

Fordeler: ​

- Øker hudens metabolisme. 

- Fjerner døde hudceller på hudens overflate, noe som gir umiddelbar foryngelse. 

- Stimulerer kollagen og elastin. 

- Økt syntese av hyaluronsyre (oppstår naturlig i huden) 

- Akselererer blod og lymfesirkulasjon. 

- Strammer huden. 

- Microcellular regenerasjon. 

- Øker gjennomtrengning av vitaminer og næringsstoffer. 

- Reduserer hudormer og hyperpigmentering. 

- Reduserer fine linjer og rynker. 

- Forbedring i cellulitter. 

- Mindre invasiv og mer effektiv enn Microdermabrasion. 

- Kan brukes på selv sensitive hudtyper, akne og rosacea. 

 

 

Fordelene med ultralydbehandlinger er et resultat av tre faktorer, mekanisk/fysisk, kjemisk og termisk. 

Fysisk/Mekanisk: Ultralyd forårsaker cellevibrasjon. Hudceller løftes av pulveriserte vannmolekyler for å eksfoliere huden. Med en ultrasonisk frekvens på 2800kHz, tilsvarer dette 28 000 vibreringer av cellene per sekund. Dette gir en intens eksfoliering uten å skade huden. 

Termiske effekter: En lokal økning av temperaturen i vevet forårsaker akselerasjon av metabolske prosesser med 13%. Dette er noe som øker produktets gjennomtrengning og økt blodstrøm for stimulering av kollagen / elastin. 

Fysio-kjemiske effekter: På grunn av omorganisering av intracellulære strukturer blir celler fjernet på mikronivå, noe som øker permeabiliteten av cellemembraner. Dette fører til en forbedring av cellulær metabolisme. 

Oversikt: Ultralydbølger stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, samt økt syntese av hyaluronsyre (finnes naturlig i huden og er ansvarlig for "pumping" og oppstramming av huden). Renser tette porer, reduserer hyperpigmentering, jevner cellulitter og strammer kjeven for generell hudforyngelse. 

 

Anbefalt behandling: 

1 per uke i 6 uker (kan variere fra person til person) anbefales for maksimal effekt. 

Vedlikehold anbefales en gang månedlig deretter.