Ultrashape / Ultracavitation

Ultrashapeteknologien bruker en ikke-invasiv kroppsformende enhet med pulserende ultralyd i kombinasjon med kavitasjon, Bipolar Radiofrekvens og semi-førende kjøleteknologi som umiddelbart og selektivt ødelegger fettcellene uten nedetid og smerte for kroppen. 

Behandlingsfordeler: 

       

- Gjennomsnittlig magereduksjon mellom 33 og 63mm etter 3 behandlinger. 

- Synlig resultat vises 2 uker etter behandlingen. 

- Komfortabel behandling uten hevelse etter behandling. 

 

Spørsmål og svar 

 

1. Fortell meg mer om Ultrashape/Ultracavitation! 

 

    Ultrashape er en ikke-invasiv enhet for fettreduksjon og kroppsforming. Systemet bruker fokusert pulserende ultralydenergi til å rettes mot subkutant fett, uten å ødelegge omkringliggende nerver, muskler, kollagen eller annet vev i målområdet. På samme tid bruker systemet ultralydkavitasjon for å redusere størrelse på armer, Bipolar RF for løfting av hud i ansikt. 

 

 

2. Hvem kan gjennomføre Ultrashape/Ultracavitation? 

 

    I utgangspunktet enhver mann eller kvinne som ønsker å bli kvitt uønsket fett. For din egen sikkerhet, kan en spesifikk mengde fett være nødvendig i målområdet, og din BMI kan måles før prosedyren. En BMI (Body Mass Index) på under 30 er påkrevd. 

 

3. Hvem kan ikke gjennomgå Ultrashape/Ultracavitation? 

  

    Prosedyren er ikke være egnet for de med spesielle arvelige sykdommer og høyt kolesterol, samt for gravide kvinner. Andre personer som ikke kan gjennomgå prosedyren er de med hepatitt, en sykdom i immunsystemet, eller et åpent sår i området som behandles. Din konsulent vil gi mer informasjon i 

løpet av din kostnadsfrie konsultasjon. Personer som tar medisiner som påvirker fettmetabolismen er ikke kvalifisert for denne prosedyren. 

4. Hvilke områder kan behandles? 

 

   Med et håndstykke med tre forskjellige teknologier, er Ultra utformet for fettreduksjon på alle deler av kroppen. Focus Ultralyd-håndstykket er for buken, flankene og lår. Cavitation-håndstykket er for armer og ben. Bipolar RF er for hud løft i ansiktet. 

5. Hva med bedringen etter behandlingen? 

  

   Rett etter økten vil du være i stand til å gjenoppta vanlige aktiviteter umiddelbart. 

Fordi forstyrret fett er naturlig behandlet av kroppens mekanismer, er det best at pasienter følger et sunt kosthold og et regelmessig mosjonsprogram etter hver økt for å oppnå ideelle resultater. 

6. Når vil jeg se resultatene? 

   

   Vanligvis vil du merke en forbedring i det behandlede området etter ca. to uker. Dette kan imidlertid variere avhengig av din kropp og livsstil. 

 

7. Hvilke resultater kan oppnås? 

 

   Med Ultrashape/Ultracavitation har pasienter oppnådd en reduksjon av 1- 2 cm i omkrets av et behandlet område etter en enkelt økt. De behandlede områdene inkluderte magen, kjærlighetshåndtak og ytre lår. 

8. Gjør det vondt? 

 

    Kort sagt, nei. Fremgangsmåten er generelt beskrevet som "komfortabel". Du kan føle en lett prikking eller varme i området som blir behandlet. Det er nesten smertefri, og det er derfor ingen bedøvelse eller medisiner som er nødvendig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen behandlinger gjort av oss