Ultrakavitasjon + Radiofrekvens ( RF) + Vakum

 I tråd med den økende etterspørselen etter ikke-kirurgiske alternativer til fettsuging, tilbyr det nå en rekke nye kroppsskulpteringsalternativer til våre kunder.

 

Disse behandlingene bruker maskiner som ultrasonisk kavitasjon, radiofrekvensenergi eller vakum med RF som vil si radio frekvens for å kvitte kroppen med cellulitter, strekkmerker og gjenstridige fettforekomster.

   

 

Ultrakavitasjon 

Ultrasonisk kavitasjon - også kjent som ultralydkavitasjon eller ultrakavitasjon - er et av de siste kroppskontureringsalternativene man finner i markedet.

Ultrasonisk kavitasjon er et minimalt alternativ til svulmende fettsuging som bruker ultralydbølger for å gjøre fettceller om til frie fettsyrer, som er lettere for kroppen å bli kvitt.

   

Midtseksjonen, overarmene, lårene, hoftene og hake området kan målsettes med disse lavfrekvente ultralydbølgene, som tar inn i huden og skaper bobler rundt fettforekomster. Boblene sprekker deretter, og får kroppen til å bli kvitt dem naturlig gjennom urinveiene og lymfesystemet.

  

Talsmenn for ultralydkavitasjon sier at teknologien toner og strammer huden, uten å forårsake smerter eller betydelig driftsstans. Maskinen fragmenterer i hovedsak kroppsvev med lavt fiberinnhold, mens den lar vevsstrukturene rundt seg være intakte.

 

 

 

Radiofrekvens (RF)

 

Løs opp fett, fast hud og forbered hudens elastisitet.

 

Når instrumentet er integrert med den mest avanserte RF-teknologien og radiofrekvensen, kan det komme direkte til den dyptliggende fettkroppen og ha fortreffeligheten med målrettet posisjonering RF. I hurtigaktiv tilstand kan fettcellevev generere friksjonsvarme, øke lokal temperatur og fjerne overflødig fett og toksin fra kroppen gjennom svettekjertel, sirkulasjon og lymfe og til slutt oppnå effekten av å løse opp fett.

   

Med kontrollert dybdeteknologi kan innlagte diamantpartikler i forskjellige størrelser gni huden langs mønsteret, justere sugestyrken ved hjelp av vakuumtrekking og gni med kraftig kraft under negativt trykk for å eksplodere tykt fett. Dermed er effektene veldig åpenbare som forbedrer blodsirkulasjonen, akselererer nedbrytningen av fett, tar bort avfall, forbedrer effekten av å fjerne cellulitter, effektiv forbedre tilstanden til vev, fjerner sta fett og forbedre den tilstrekkelige absorpsjonstilstanden til kostholds produkter. 

 

 

Vakum

 

Fordelene med vakum behandling : 

 

  • Vekttap

Vakum skaper et lavt atmosfæretrykk, noe som øker blodtilførselen og sirkulasjonen til cellulitter og fettutsatte områder i underkroppen. Takket være denne økningen i blodsirkulasjonen kan fett transporteres fra fettceller inn i arbeidsmusklene der de kan bli brent av. Denne økte tilførselen av blod, ernæring og oksygen til underkroppen, mens du trener musklene, resulterer i høyere metabolisme, celleaktivitet og raskere fettforbrenning.

 

  • Cellulittreduksjon-

 Det under atmosfæriske trykket, skapt av vakuumet, aktiverer ikke bare metabolismen av fett, men også lymfesystemet, som sikrer bedre fjerning av metabolske avfallsprodukter. Sterkere blodsirkulasjon til huden og en beriket tilførsel av oksygen, vitaminer, mineraler og enzymer virker positivt mot appelsinskallhud. Langtidsstudier på kvinner med en predisposisjon for cellulitter og fett har ikke bare vist holdbarheten til resultatene oppnådd fra vakuumterapi. 

Fordeler med vakum :

 

• Forbedrer sirkulasjonen av blod og lymfedrenasje

• Redusert utseende av cellulitter

• Økt metabolisme

• Forbrenner fett raskere

• Fremmer positivt humør

• Forbedrer kroppsprofilen

• Toner og jevner ut huden