SSR / IPL - Aknebehandlinger 

Årsaker til akne: 

  Endokrine sykdommer, økning i mannlig hormon, psykisk press, søvnmangel, bruk av narkotika, miljøpåvirkning, feil kosthold, etc. 


Hvordan kan SSR utføre aknebehandling? 

  Propionibacterium acnes (PAC) som forårsaker en inflammatorisk reaksjon i huden, er en form for anaerobe bakterier som produserer porfyrin (en type fotofølsomt stoff) i løpet av forbrenningen. Det spesielle spekteret av SHR IPL Series trenger dypt inn i hudens vev og absorberes av porfyrin, noe som stimulerer porfyrin til å frigi monomorphism oxyanion som dreper Propionibacterium akne på en effektiv måte, som et resultat av dette, fjerner akne. 


Behandlingsforslag: 

  Antall behandlinger: minst 4 behandlinger 

  Intervall mellom hver behandling: 3 uker 

  Effektivitet: Forbedre hudens tekstur, fjerne akne 

 

 

 

 

 

 

Hvem egner seg ikke for Intense Pulsed Light Treatment?

 Mennesker med solbrun eller naturlig mørk hud vil noen ganger kunne oppleve endringer i hudpigmentering etter IPL/SSR-behandling. Afroamerikanere og personer av gresk og italiensk avstamning, for eksempel, bør diskutere mulige bivirkninger med en hudlege før behandlingen settes i gang. Personer som er under behandling av medisinen Accutane® bør ikke få utført IPL/SSR inntil minst seks måneder etter avsluttet kur. Gravide kvinner bør også utsette behandlingen til etter fødsel.

 

Hva du kan forvente under behandling
 

 Før behandlingen settes i gang vil du få utlevert beskyttelsesbriller mot det sterke lyset. En kjølig gel påføres ofte på behandlingsområdet, både for å gi smøring til apparatet og for å avkjøle overhuden under behandlingen. Hudpleieeksperten vil ved bruk av apparatet sende korte pulseringer av sterkt lys til huden. Behandlingen kan vare fra noen få minutter opp mot én time, avhengig av størrelsen på området som behandles.

Under IPL/SSR-behandlingen vil du oppleve en varm følelse som kommer fra apparatet. Noen pasienter sammenlikner følelsen med et lett "knips" fra en gummistrikk. Antall pulseringer som gis vil avhenge av størrelsen på området som behandles. Etter behandlingen påfører vi en krem.​

 

Restitusjonstid

 Restitusjonstiden etter en IP/SSR-hudbehandling er ofte svært kort, ettersom huden utsettes for svært få skader under behandlingen. Avhengig av hudproblemet du ønsker å forbedre, i tillegg til hudtypen din, kan rødheten som oppstår etter behandlingen vare lengre eller kortere tid. For mange pasienter forsvinner bivirkningene av IPL/SSR-behandlingen etter få minutter, eller opptil noen timer. For enkelte pasienter kan imidlertid rødhet eller mørke flekker først falme etter en ukes tid.

Det viktigste å huske på etter IPL/SSR-behandling er å unngå sol de neste dagene og å bruke solkrem med høy faktor i minst to uker. Intense Pulsed Light Therapy kan gi deg gode resultater i et år eller mer, men du må sørge for at huden din er beskyttet de første ukene etter behandlingen. ​

 

 

Oppfølging av IPL/SSR-behandlinger ​

 

 Ofte er flere IPL/SSR-behandlinger nødvendig for å oppnå et optimalt resultat. Spesielt dersom du forsøker å behandle flere problemer – du ønsker for eksempel å forbedre hudtekstur og å redusere pigmentering – her vil flere behandlinger for ulike lag av huden sannsynligvis være nødvendig.