top of page

Who we are

 Plasmapen / Fibroblast 

Hva er det?

Plasmapen for strammere, yngre og vakrere hud!

Plasmapen er en fantastisk behandling for å stramme huden, løfte tunge øyelokk, fjerne rynker, redusere arr, pigmentflekker, vorter, aldersflekker og andre uønskede forandringer i huden

 

 

Hvordan utfører man det?

 

Systemet er veldig presist og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å utføre i områder med tynnere hud som øyelokk (øvre og nedre) og hals. Plasmapen er et alternativ til kirurgiske inngrep. Plasmapen fungerer bare i det øvre hudlaget. Kan påføres linjer / rynker rundt munnen, overleppen, nakken og andre deler av kroppen med slapp / rynket hud.

 

 

Hvem er det anbefalt for?

 

Fibroblast / plasmapenn kan stramme opp:

 

- øvre og nedre øyelokk

- synagoger

- utkikkstønne

- nakke

- bryst

- Mage / hud rundt navlen

 

Hvordan vil det se til slutt?

Stramming og fornyelse av huden. Plasmapen kan også behandle arr, strekkmerker og fjerne vorter, vekster og pigmentflekker.

 

Hvor lenge vil det vare?

Resultatet er varig, noen personer trenger 2 til 4 behandlinger, avhengig av problemområdet som blir behandlet. For eksempel hvor mye overflødig hud det er på øyelokkene eller hvor mange linjer / rynker du har på overleppen.

 

Plasmaløft stopper ikke den genetiske aldringen av huden. Livsstilsfaktorer som røyking, alkoholforbruk og langvarig soleksponering kan hemme varigheten av resultatet. Det anbefales å konsultere en sykepleier / lege som utfører behandlingen først. Behandlingen kan fortsatt utføres samme dag.

 

Etterbehandlingsråd

Hvis huden din føles varm, kan du bruke en vifte til å kjøle den ned. Unngå å berøre eller skrape behandlingsområdet. Ikke legg krem, sminke eller noe annet på huden din før skorper har falt av. Du kan bruke aloe vera opptil tre ganger om dagen for å lindre kløe og for å hjelpe helbredelsesprosessen. Unngå også streng trening og varme bad eller massasje på behandlingsområdet de første to dagene etter økten. Sørg for å holde huden ren og beskyttet mot solen. Unngå noen form for soling.

 

Kontraindikasjoner

Denne behandlingen kan ikke gjøres:

Hvis du er syk, har kreft og generelt svekket immunforsvar

* Hvis du har betennelse i området du vil behandle

* Hvis du er overfølsom overfor hyaluronsyre

* Nedsatt evne til å tørke blod muligens som et resultat av medisiner

* Hvis du er gravid eller ammer

* Hvis du tidligere har blitt behandlet med permanente fyllstoffer i området du vil behandle

Nylig gått på medisiner mot kviser

 

 

Bivirkninger

 

Svært, veldig få klienter noen gang opplever komplikasjoner av noe slag med Plasma Pen.

 

 

Påfyll / Touch Up

 

For de fleste er 1 behandling nok. Noen ganger er det behov for en ny behandling for ønskede resultater

 

Hva kan du forvente under og etter økten din?

 

 Du vil føle en liten zap som mange rapporterer føles som et lett støt. Ansiktet ditt vil da føles varmt, som solbrenthet.

Selv om resultatene ofte er helt dramatiske fra dag én, og det behandlede området ditt kan se helt helbredet utfra veldig raskt, tar det flere uker og noen ganger måneder å kunne se og sette pris på alle resultatene den første behandlingen faktisk oppnådde.

Imagem4.png
Imagem2.png
Imagem3.png
bottom of page