Permanent Hårfjerning 

  Overflødig hår er en vanlig tilstand som kan oppstå både hos menn og kvinner. Noen ganger har overflødig hårvekst ingen identifiserbar årsak; men dette har en tendens til å være mer vanlig hos de med noe mørkere hudtype, f.eks. fra Middelhavet, Midtøsten og Sør-Asia. Det kan også være arvelig.

 

  Hvis du mistenker at hårveksten din er unormal, anbefaler vi å forhøre deg med fastlegen din for å undersøke om dette kan være symptomer på et annet problem.

 

  Når du kommer til Alexandra Maria Studio for å behandle dette, kan du være trygg på at våre teknikere og eksperter både har møtt og behandlet mange menn og kvinner med overflødig hårvekst, og du vil være i de tryggeste hender.

  Alexandra Maria Studio bruker Diodo Laser Teknologi. Diodo Laser Teknologi er den eneste klinisk beviste metoden for laserhårfjerning som er nesten smertefri. Den unike varmen og energien skader hårsekken effektivt og hindrer gjenvekst, på samme tid som den hindrer skade på omliggende hudvev. Samtidig avkjøler ICE ™ tech hudoverflaten og hindrer smertefølelse og overfladiske brannsår. 

  Diodo Laser Teknologi er blitt påvist i flere kliniske studier som den sikreste metoden for laserhårfjerning for alle hudtyper, inkludert mørk hud der melanin er vesentlig mer følsom for varmen som brukes i laserbehandling. 

  Hårsekkene skades ikke av en enkelt puls med høy energi, men ved gjentatte korte energipulser. Disse pulsene minimaliser risikoen for å svi huden, da det er varmeutviklingen som hever temperaturen av dermis til det nivået som er nødvendig for å hindre hårvekst. 

  Ved Diodo Laser Teknologi behandling blir energien ført over et større område - ikke bare hårsekkens punkt. «In-Motion™»-teknikken varmer opp og skader hårsekkene, sikrer full dekning og du vil merke dramatiske resultater etter denne behandlingen! 

  Kom og prøv selv! 

  Ved konsultasjon vil våre teknikere gi deg råd og det beste alternativet for ditt tilfelle.