Microblading

  Microblading er en relativt ny, manuell metode. Sammenlignet med den tradisjonelle hårstråteknikken regnes microblading som semi-permanent. 

  Det brukes et veldig fint blad for å sette pigmenter i overhuden. Fordi vi påfører fargen nær hudoverflaten, vil strøkene vises tydelig og fint. Det er ingen fare for at vi "søler" med fargen under huden. 

  Denne metoden er ideell for alle som ønsker å forbedre utseendet på sine bryn. Resultatet er et utseende med hår-lignende strøk, som vil se naturlig ut uavhengig av mengden hår du har fra før. 

  Det er ikke bare personer med misnøye over sine egne øyebryn som har nytte av denne behandlingen. Personer som lider av alopecia eller andre tilstander som forårsaker hårtap finner stor nytte av microblading. 

  Pigmentene som brukes for denne metoden er blitt utviklet for å matche din opprinnelige øyebrynsfarge, samt blende perfekt inn i dine øyebryn. 

  Resultatene gir deg mer naturlig, fyldigere og perfeksjonerte bryn. Umiddelbart vil brynene se mørke ut, men fargen vil gradvis lysne over en to ukers periode. Det er absolutt nødvendig med påfyll, ettersom det er svært vanskelig å forutsi hvor godt din hud vil beholde pigmentene. 

  Resultatet varer i 11 til 18 måneder, avhengig av ulike faktorer som påvirker prosedyren. Imidlertid er en oppfriskning en gang i året anbefalt å beholde formen og metning av pigment. 

Noen behandlinger gjort av oss 

Returrett

 

Frakt rett

 

Privat rett