Massasje

Hva er massasje?

En manipulasjons av kroppens myk vev

  • Muskler, hud og underliggende strukturer

  • Bevisst berøring

  • Den eldste formen for medisinsk behandling

 

Effekter på huden 

  • Øker cellefornyelsen

  • Øker blodsirkulasjonen

  • Øker lymfesirkulasjonen og gir glød og positiv effekt på ødem

 

 

Klassisk massasje (Swedish massasje)

Klassisk massasje eller også kalt svensk massasje er for hele kroppen. Her tilpasses behandlingen etter kundens behov. Terapeuten har forskjellige tekniker og trykk for å løsne opp spenninger i kroppen og reduserer muskelknuter. Positive effekter som man kan få er mindre stress og bedre utrensing av avfallsstoffer i kroppen, derfor er dette dypgående massasje over hele kroppen.

 

 

Rygg og nakkemassasje 

En klassisk massasje (avslappende massasje) på kun rygg og skuldre. Veldig fin behandling for deg som jobber på kontor og sitter mye foran PC. Og det er fordi den forebyggende effekten på for eksempel muse arm og stiv nakke. Behandlingen er kortere enn full kroppsmassjase. 

 

Avslappningsmassasje 

Slapp og nyt. Formålet med denne behandlingen er for relax-massasje og er for å redusere stress, og avslapning og økt velvære. Massøren vil bruke myke og rolige bevegelser og ingen hard knaing. 

 

Thai massasje 

Thai massasje virker dypt avspennende mentalt, fysisk og følelsesmessig og kan anses som en hard massasje. Det vil være en del strekning, bøying og knekker. Men senere vil det være en god opplevelse. 

 

Idrettsmassasje 

 

Alle har en mening om hva idrettsmassasje egentlig er. De fleste tror at idrettsmassasje er ekstra smertefull dypmassasje, som bare idrettsutøvere på elitenivå kan benytte seg av. Idrettsmassasje er en dynamisk behandlingsform som varierer ut ifra hva målet med behandlingen er. 

En idrettsmassasje er litt annerledes enn klassisk massasje. Hos våre idrettsmassører presenterer du et spesifikt problem og massasjen tilpasses deretter. Det kan være alt fra "tunge" bein til stiv nakke. Idrettsmassasje er mer energisk og spesifikk, sammenlignet med klassisk massasje. Noen opplever at det kan være litt ubehagelig og vondt underveis, men at det føles bedre etterpå.

 

Parmassasje 

Parmassasje vil foregå på samme rom, der du kan ha med deg en for å unne deg med en avslappende dag.