Who we are

Vippelølft  

Behandlingen har på kort tid blitt det hotteste innen vippeløft og tilbys allerede flere steder i Europa, USA og Asia.  

 

Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. I tillegg får du farget vippene. Resultatet vil variere av og avhenger av hvordan vippene dine er i utgangspunktet. 

 

Denne metoden jobber med dine egne naturlige vipper slik at du kan gjøre alt du normalt gjør som trening, svømming og dusjing. Etter utført behandling kreves det minimalt med vedlikehold. Resultatet varer i 4 – 6 uker. 

 

Keratin Vippeløft 

 

Vippeløft løfter, bøyer og farger dine vipper samtidig som den tilfører næring, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

 

Dette medfører at dine vipper blir sunnere og sterkere over tid og man slipper å påføre vippene slitasje som ved vippe-extension og vippetang. 

 

Ønsker man en skikkelig wow-effekt anbefales det at man bruker Keratin Maskara for å tilføre vippene ytterligere keratin samt bevare det fantastiske resultatet så lenge som mulig.

 

Ingen skader eller slitasje på dine naturlige vipper. Vippene blir derimot sterkere etter hver behandling. 

Resultatet varer i 6 til 8 uker og behandlingen tar 45 - 60 minutter.

 

Vippeløft Lash filler 

 

Behandlingen gir et mykt og behagelig resultat på naturvippene, og har blitt utviklet for å beskytte, forsterke, forbedre naturlige vipper.

InLei har det eneste produktet i verden som har klinisk testet effektiviteten av fortykning av vippene, som øker i gjennomsnitt med 24 % etter bare tre behandlinger.

 

LASH FILLER er et revolusjonerende serum da det ikke bare påvirker tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperoten og keratinproduksjonen.

Bøy /Løft varer i opp til 8 uker