Cryolipolysis eller Liposuction by freezing

 

Cryolipolysis er en ledende ikke-kirurgisk fettreduksjonsbehandling. Ved hjelp av Cryolipolysis benyttes kontrollert kjøling til å fjerne gjenstridig fett som er vanskelig å få vekk, selv med kosthold og trening. 

 

Cryolipolysis-prosedyren gir nøye kontrollert kjøling for å behandle på fettcellene under huden. Behandlede fettceller krystalliseres (fryses), og ødelegges. Kroppen vil deretter over tid rense fettet ut på en naturlig måte og fjerne disse uvirksomme cellene.

Cryolipolysis-prosedyren passer ikke for alle. 

Du bør ikke få utført behandling med Cryolipolysis hvis du lider

- kryoglobulinemi, 

- kuldeagglutininsykdom 

- paroksysmal kuldehemoglobinuri. 

Cryolipolysis® kan behandle synlige fettvalker i området på lårene, på magen og i siden («bilringer»), ryggfett, fett under rumpeballene og på overarmene.

Etter at de behandlede fettcellene er krystallisert (fryst), ødelegges de og renses og fjernes fra kroppen på en naturlig måte. Når de behandlede fettcellene er borte, er de borte for godt. 

 

Cryolipolysis-behandleren vil hjelpe deg med å lage en behandlingsplan som er tilpasset målene dine. Varigheten av Cryolipolysis-behandlingen varierer avhengig av antall områder som behandles under ett besøk. Den nyeste teknologien til Cryolipolysis kan behandle en pasient i løpet av 45 minutter. Hvis du har dårlig tid, men flere områder med uønsket fett, er det enkelte behandlingssteder som har flere Cryolipolysis-systemer. Legen din vil forklare prosessen og finne ut om dette er et passende alternativ for deg. Du og legen kan også planlegge flere behandlinger eller konsultasjoner for å oppnå målene dine.

 

Returrett

 

Frakt rett

 

Privat rett