Who we are

Belkyra

Dobbelthaker kan ha mange årsaker, som aldring, genetikk eller vektøkning. Selv tynne mennesker kan plages av dobbelthake, og det kan være vanskelig eller så å si umulig å slanke eller trene den bort.

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for behandling av uønsket fett under haken i form av en dobbelthake. Behandlingen ødelegger fettcellene under haken, og gir ofte en mer markert profil.

Injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi.

Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett.

 

Hvordan fungerer behandlingen ?

Belkyra kan gradvis redusere en dobbelthake og forbedre utseendet på hakeprofilen. Behandlingen fokuserer på å redusere fettcellene under haken som bidrar til dobbelthake.

 

Hvordan foregår en belkyra behandling ?

Injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi.

Behandleren injiserer små mengder av stoffet på flere steder i området som skal behandles. Hvor mye Belkyra du får og hvor mange behandlinger som trengs er avhengig av hvor mye fett det er under haken.

De fleste som behandles opplever en synlig forbedring av hakeprofilen etter to til fire behandlinger. For noen kreves det inntil seks behandlinger for å oppnå et optimalt resultat.

Tidsintervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker. Når det ønskede resultatet er oppnådd, kreves det vanligvis ingen ytterligere behandling.

Hva skjer etter en belkyra behandling ? 

Som med andre injeksjonsbehandlinger kan du oppleve bivirkninger av Belkyra. Umiddelbart etter behandling kan man oppleve smerte, hevelse/væskeansamling, blåmerker eller redusert følelse under haken